Nazilli Ayna Gazetesi

Nazillili Gazetecilere Sağlık İndirimi

Nazillili Gazetecilere Sağlık İndirimi
644
07 Nisan 2021 - 10:30
Nazilli Gazeteciler Cemiyeti (NGC), Nazilli Özel Referans Hastanesi ile yaptığı işbirliği protokolü ile üyelerine yüzde 10 oranında sağlık indirimi sağlayacak. NGC ile Referans Hastanesi arasında imzalanan protokol kapsamında 83 dernek üyesi ile birinci derece yakınlarına, hastanenin sunduğu hizmetlerden yüzde 10 oranında indirim uygulanacak.

Nazilli Özel Referans Hastanesi’nde gerçekleşen imza törenine Nazilli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ümit Özmen, Başkan Yardımcısı Hakan Tekeoğlu, Genel Sekreter Ali Soydemir, Muhasip Üye Ayşe Aktaş, Yönetim Kurulu Üyesi Metin Özden ile Denetim Kurulu Üyeleri M. Kemal Altan ve Eray Gökçe, Referans Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı ve Başhekimi Dr. Şeref Binboğa ile Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Ekrem Yaşar, Hastane Müdürü Ömer Şahan katıldı.

YÜZDE 10 İNDİRİM UYGULANACAK

Protokol kapsamında bilgiler veren Özel Referans Hastanesi Başhekimi Şeref Binboğa, kurumlara yönelik yaptıkları protokoller kapsamında Nazilli Gazeteciler Cemiyeti ile protokol gerçekleştirmekten duyduğu memnuniyeti belirtti. Gazetecilerin özveriyle şehir için çalışan ve kamuoyunu aydınlatan önemli bir topluluk olduğunu söyleyen Binboğa; “Nazilli Gazeteciler Cemiyeti’ne bağlı üyeler ve bakmakla yükümlü oldukları yakınlarının sağlık ve tedavi giderlerinin temini ile merkezimizde tüm polikliniklerde daha kaliteli ve ucuz hizmet vermek için protokolü gerçekleştirdik. Nazilli Gazeteciler Cemiyeti’ne bağlı üyeler ve bakmakla yükümlü oldukları birinci derece yakınlarından yapılan protokol gereği tetkik ve muayene fark ücretleri üzerinden yüzde 10 indirim yapmayı taahhüt ediyoruz. Bu sözleşme 2 yıl kadar geçerli olacak” ifadelerini kullandı.

“MESLEKTAŞLARIMIZA FAYDALI BİR HİZMET OLACAK”

Gazeteciler Cemiyeti üyelerine sağlık desteği vermek amacıyla Nazilli Özel Referans Hastanesiyle yaptıkları görüşmelerin olumlu sonuçlandığını belirten NGC Başkanı Ümit Özmen; “Gece gündüz demeden çalışan ve yoğun iş temposunun yanı sıra riskli bir grup olarak çalışma hayatını sürdüren gazeteci meslektaşlarımızı sağlık alanında desteklemek istedik. Bu protokol ile dernek üyelerimizin yanı sıra birinci derecede yakınları da yararlanacak. Bizim amacımız 83 cemiyet üyemiz ve birinci derece yakınlarına yüzde 10’luk indirim sağlanmasına vesile olabilmek. Özel Referans Hastanesi ile gerçekleştirilen protokolümüzün üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

(Haber Merkezi)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER