Nazilli Ayna Gazetesi

Nazilliler Fırsatı Kaçırmadı

Nazilliler Fırsatı Kaçırmadı
734
08 Temmuz 2020 - 19:09
Nazilli Belediyesi güvencesi ve Yeni Yapı vizyonuyla kentin merkezinde hayata geçirilen İnci Yaşam Projesi’nde 188 metrekare konutlar 450 bin liradan satılıyor.

Son 2 haftalık süreçte A Blok satışlarının yüzde 90’ı tamamlanırken vatandaşlardan gelen yoğun talep üzerine B Blok’un satışlarının önümüzdeki günlerde açılacağı bildirildi.

HALK PROJEYE SAHİP ÇIKTI

İnci Yaşam Projesi’nin geniş konut alanları ve konforlu çarşı imkanı ile Aydın’a yeni bir soluk getirdiğini ifade eden Proje Satış Müdürü Eda Özdemir; “Projemizi en doğru şekilde anlatarak en uygun fiyatlarla müşterilerimizi ev sahibi yapmak için büyük emek verdik. Nazilli halkı da projemize sahip çıktı. Herkese canı gönülden teşekkür ediyoruz. A Blok’ta satışlarımızın yüzde 90’ını tamamladık. 29 Ekim’de konut ve iş yerlerimizi sahiplerine teslim edeceğiz. Bu süreçte B Blok için de yoğun bir talep aldık. Önümüzdeki hafta içerisinde B Blok’un satışlarını da açmış olacağız. Hem firmamızın sunmuş olduğu yüzde 15’lik indirim imkanından hem de Düşük Oranlı Kredi Paketi’nden yararlanmak isteyen herkesi satış ofisimize davet ediyoruz” dedi.

(Haber Merkezi)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER