Nazilli Ayna Gazetesi

Nazilli’de Zincirleme Kaza; 4 Araç Birbirine Girdi

Nazilli’de Zincirleme Kaza; 4 Araç Birbirine Girdi
2.787
23 Mayıs 2020 - 15:28
Nazilli’de Beşeylül Kavşağında meydana gelen zincirleme kazada 4 araç biribirine girdi, 1 kişi yaralandı.

Kaza, Aydın Denizli karayolu, Beşeylül Kavşağı’nda, saat 15.00 sıralarında meydana geldi. 38 DK 865 plakalı ticari araç ile Aydın yönüne doğru seyir halinde olan Mesut B., kırmızı ışıkta bekleyen Ferit A. idaresindeki 09 F 9773, Serkan D. kontrolündeki 09 CEB 56 ve Mehmet T. idaresindeki 09 R 2463 plakalı otomobillere çarparak durabildi. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi.
Kazada yaralanan, ışığa çok hızlı yaklaştığı için duramadığı iddia edilen ticari araç sürücüsü Mesut B., ambulansla Nazilli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Mesut B.’nin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Polis, kaza hakkında soruşturma başlattı.

(Abdülkadir GÖKÇE)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER