Nazilli Ayna Gazetesi

NAZİLLİ’DE TEKRAR SEÇİMLERİ BİTTİ!

NAZİLLİ’DE TEKRAR SEÇİMLERİ BİTTİ!
757
02 Haziran 2019 - 19:16

Nazilli’nin Bozyurt ve Derebaşı Mahallelerinde yenilenen muhtarlık seçimleri sona erdi. Kesin olmayan sonuçlara göre Derebaşı Mahalle muhtarı Mesut Tuncer, Bozyurt Mahallesi muhtarı Mehmet Güler oldu.

Nazilli’de 31 Mart Yerel Seçimlerinde Bozyurt ve Derebaşı Mahallesi’nde iptal olan muhtarlık seçimlerinin yenilenmesi için sandık başına gitme süresi sona erdi. Saat 17.00’de kapanan sandıkların sayımına başlanırken, kesin olmayan sonuçlara göre kazanan muhtarlık belli olmaya başladı.

16 OY FARKLA MUHTARLIĞA VEDA ETTİ

378 seçmenin bulunduğu Derebaşı’nda da vatandaşlar sabahın erken saatlerinden itibaren mahalle merkezinde bulunan atıl durumdaki okulda sandık başına gitti. Mesut Tuncer ile Mehmet Yetim’in yarıştığı seçimi 16 oy farkla Tuncer kazandı. Tuncer 184 oy alırken eski muhtar Mehmet Yetim 168 oy aldı.

ESKİ MUHTARA 250 OY FARK ATTI

Bin 410 seçmeninin bulunduğu Bozyurt’ta 31 Mart’ta 505’er oy alarak berabere kalan Ali Eşsiz ve Mehmet Güler arasında seçim yapıldı. Bu kez kazanan Mehmet Güler oldu. Güler’e sandıktan 728 oy çıkarken, 3 dönemdir muhtarlık yapan Ali Eşsiz 478 oy aldı. Eşsiz’e 250 oy fark atan Mehmet Güler muhtarlığı devralmış oldu. Güler’in kazanmasıyla destekçileri mahallede araç konvoyu yapıp tur attı.

(Abdülkadir GÖKÇE)

Mesut Tuncer

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER