Nazilli Ayna Gazetesi

Nazilli’de Silahlı Kavga; 2 Kişi Yaralandı

Nazilli’de Silahlı Kavga; 2 Kişi Yaralandı
3.352
05 Ağustos 2020 - 18:01
Nazilli’de meydana gelen, silahların patladığı kavgada 2 kişi yaralandı.

Olay, Karaçay Mahallesi 34 sokak ile 28 Sokak kesişiminde bulunan bir aperitif dükkanında saat 17.00 sıralarında gerçekleşti. Öğrenilen bilgiye göre; alkollü olduğu iddia edilen O.Ö. bir arkadaşıyla birlikte iş yeri sahibi M.Ç. ile tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. O.Ö. yanında bulundurduğu kuru sıkı tabanca ile 5 el ateş etti. Mermilerin şans eseri birine isabet etmemesi büyük bir facianın önüne geçti. Bunun üzerine iş yeri sahibi ve çevredekiler O.Ö.’nün elindeki silahı almak isterken masalar ve sandalyeler havada uçuştu. Olayda O.Ö. ve M.Ç. yaralandı.

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Polisin müdahalesi sonucu kavga yatıştırıldı. Ambulansa bindirilmek istenen O.Ö., polise tehditler savurarak zorluk çıkarttı. Güçlükle yatıştırılan silahlı saldırgan ve iş yeri sahibi ambulansla Nazilli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Emniyet güçleri olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

(Abdülkadir GÖKÇE)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER