Nazilli Ayna Gazetesi

Nazilli’de Şaşırtan Olay

Nazilli’de Şaşırtan Olay
824
22 Ekim 2022 - 11:37

Nazilli’de polis ekipleri denetim sırasında bir işlemeye girdi. Olay Profesör Muammer Aksoy Mahallesindeki Barlar Sokağında meydana geldi.

Gece saatlerinde yapılan denetimde bir işletmede polis ekiplerini şaşırtan olay yaşandı. Bir eğlence merkezinde Kırgız ve Özbek vatandaşı oldukları belirlenen 5 kadın, polis denetimlerinde iş yeri içine açılan gizli bir bölmede bulundu. Mekanı titizlikle arayan polis ekipleri gizli bölmede saklanan kadınların konsomatrislik hizmeti verdikleri öğrenildi. Saklandıkları yerden çıkarılan kadınlar polis ekipleri tarafından Asayiş Büro Amirliğine götürüldü. Yapılan işlemlerin ardında İl Göç İdaresine teslim edileceği bilgisi alınırken, Mekan hakkında ise işlem yapıldı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER