Nazilli Ayna Gazetesi

Nazilli’de Projeler 2 Aşamalı Hayata Geçirilecek

Nazilli’de Projeler 2 Aşamalı Hayata Geçirilecek
404
28 Aralık 2022 - 9:57

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, yaklaşık 3 saat süren toplantı sonrasında, Nazilli’ye yapılacak 13 projeyi açıkladı.

Mehmet Özhaseki’ye, kentteki eksiklikler ve yapılacak projelere ilişkin sunum yapıldı.

Çok hızlı olarak yapılıp günlük hayatı rahatlatabilecek insanların yapıldığında mutlu olacağı projelerin öncelikli olarak hayata geçirileceğini vurgulayan Özhaseki; “Meclis üyelerimizin de olduğu ortamda başkanımızın projelerini takip ettik. Önce bu güne kadar Nazilli için yaptıklarını anlattı. Daha sonra da Nazilli için yapılmasını uygun gördüğü projeleri tek tek maddeler halinde saydı. Dosyaları hazırlamış. Ben de o notları tek tek aldım. Projeleri önem sırasına göre ikiye ayırıyoruz. Çok hızlı olarak yapılıp günlük hayatı rahatlatabilecek insanların yapıldığında mutlu olacağı çok basit düzenlemeler, günü birlik çalışmalar ve birkaç ay içerisinde bitebilecek işler var.  Bir de üzerinde çalışılmasını icap eden, zaman alacak projeler var. Ayrıca Devlet kurumlarının bu konuda ikna olması gerekiyor. Nazilli’nin geleceğini etkileyecek zamana muhtaç olan projeler var. Bu yüzden iki proje grubunu ayırdık. Önümüzdeki günlerde birkaç mühendis arkadaşımız burada kalacaklar. Kavşak düzenlemeleri gibi, Uzun Çarşı’daki sokak sağlıklaştırma çalışmaları gibi, Hürriyet Caddesindeki yolun alt yapısı ve üst yapısı ile ilgili yapılması gibi çalışmalara başlanacak.  Alt yapı çalışmaları Aydın Büyükşehir ile ilgili olmasına rağmen yapılmayınca haliyle nasıl yapılacağıyla ilgili konuştuk başkanımızla. Devlet Karayolu’nun Nazilli’den geçen kısmıyla ilgili aydınlatılması konusunda çalışmalarımız olacak. Bunlar dışında stadyum yerinin değerlendirilmesi gibi ve yanımızda bulunan 17 katlı binanın SGK ile mahsuplaşılıp oradan hem borçların sildirilmesi hem bundan sonra belediyemizin daha da ekonomik olarak rahatlatılması ile ilgi de bütün projeleri gözden geçirdik. Bu çalışmaları tüm bakanlıklar nezdinde takip edeceğiz” dedi.

Nazilli’de, Nazilli için ellerinden ne geliyorsa yapmaya çalışacaklarını belirten Özhaseki, “Nazilli’ye, Aydın’a sahip çıkmaya çalışan milletvekillerimiz var. Onlarla birlikte belediye başkanımız ilgili bakanlığa gidecekler. Bir taraftan araç takviyesi, yenilenmesi gerekirse de ekonomik olarak bir rahatlatma yapılması yönünde takip edeceğiz. Bakanlıklardan çıkabilecek hibeleri takip edeceğiz. Bunları hep birlikte önümüzdeki günlerde göreceğiz. Burada çalışacak arkadaşlarımızın biraz zamana ihtiyacı var. Güzel olumlu çalışmaları önümüzdeki günlerde göreceksiniz. Nazilli’de elimizden ne geliyorsa yapmaya çalışacağız. Ben de yıllarca Sümerbank basma fabrikasından kumaş alıp satmış biri olarak böylece borcumu ödemiş olurum Nazillimize inşallah” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

POPÜLER FOTO GALERİLER