Nazilli Ayna Gazetesi

Nazilli’de Nefes Kesen Kovalamaca

Nazilli’de Nefes Kesen Kovalamaca
1.787
22 Mart 2021 - 21:48
Nazilli’de polis durumundan şüphelendiği bir aracın peşinde düştü. Yaşanan kovalamaca sonucu 2 şüpheli kıskıvrak yakaladı.

Olay Şirinevler Mahallesi’nde saat 21:00 sularında gerçekleşti. Edinilen bilgiye göre; devriye atan polis ekipleri 48 AAE 410 plakalı bir aracın durumundan şüphelendi. Otomobil sürücüsü dur ihtarına uymayınca ekipler aracın peşine düştü. Yaşanan kovalamaca da 331 sokakta 2 şahıs aracı bırakarak tarlaya doğru kaçmaya başladı. Şahısların peşine düşen ekipler, şüphelileri 264 sokak üzerinde kıskıvrak yakaladı. Araç içinde uyuşturucu madde içiminde kullanılan aparat ve bir adet bıçak bulundu. 2 şahıs, ifadesi alınmak üzere Asayiş Büro Amirliği’ne götürüldü. Araç da detaylı incelemek için eminyete çekildi.

(Abdülkadir Gökçe)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER