Nazilli Ayna Gazetesi

Nazilli’de Muhtarlar Günü Törenle Kutlandı

Nazilli’de Muhtarlar Günü Törenle Kutlandı
238
19 Ekim 2022 - 14:42

Nazilli’de 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Atatürk Anıtı önüne çelenk bırakılarak ilk kadın Muhtar Gül Esin’in kabri ziyaret edildi.

İstasyon Meydanı’nda düzenlenen törene Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, Belediye Başkanvekili Mustafa Tınaz, Muhtarlar Derneği Başkanı Zeki Açık, meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, dernek ve STK üyeleri ile muhtarlar katıldı.


Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından konuşan Muhtarlar Derneği Başkanı Zeki Açık; “Seçilerek göreve gelen muhtarlarımız demokrasinin çekirdeği bir öze sahiplik yapmaktadır. Bir yandan köy ve mahalle sakinlerinin devlet kurumlarıyla aracı bir rol oynarken diğer yandan kamu yönetimi ihtiyaçlarından biri olan katılımcılığın sağlanmasında önemli bir görev yapmaktadır. Dolayısıyla bu adımlarla Devletimizin ve Sayın Cumhurbaşkanımızın temsilcisi olan muhtarlarımız halkımızın talep, problem ve ihtiyaçlarını en kısa sürede yetkili makamlara arz ederek çözüme kavuşturmaktadır. Demokrasi zincirinin ilk halkasını oluşturan muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar gününü kutluyor sevgi ve selamlarımı sunuyorum” ifadelerine yer verdi.

İstasyon Meydanı’ndaki törenin ardından Eğriboyun Mezarlığı’nda bulunan ilk kadın Muhtar Gül Esin(Übbül)’in kabri ziyaret edildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER