Nazilli Ayna Gazetesi

NAZİLLİ’DE MOTOSİKLET GRUPLARINDAN ANLAMLI KORTEJ

NAZİLLİ’DE MOTOSİKLET GRUPLARINDAN ANLAMLI KORTEJ
483
30 Ekim 2021 - 15:44
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için kontej düzenleyen motosiklet grupları coşkuyla bayramı kutladı.

Nazilli’de motosiklet gruplarının düzenlediği Cumhuriyet Bayramı korteji vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılandı.

Motonaz Motosiklet Kulübü ve Anatolian Soldiers Mc gruplarının ortaklaşa düzenlediği konvoya yaklaşık 100 motosiklet ile 200 kişi katılım gösterdi.

Öte yandan, 6 motorize olmak üzere 2 Yunus ve 4 trafik polisinin de katıldığı kortej Sümer Park’tan başlayarak, Belediye Meydanı, Ordu Caddesi ve Stadyum kavşağı olarak devam etti.

Tekrar belediye meydanına gelen motosiklet grupları burada İstiklal marşı okuduktan sonra, “Cumhuriyet bir fazilettir. Cumhuriyete sahip çıkmak hepimizin görevidir. Bu vesileyle, bu güzel organizasyonda desteğini esirgemeyen sayın kaymakamımıza, sayın ilçe emniyet müdürümüze çok teşekkür ediyoruz. Bizler hep birlikte var oldukça cumhuriyet güzelleşecektir.” ortak açıklamanın ardından gruplar dağıldı.

(Abdülkadir GÖKÇE)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER