Nazilli Ayna Gazetesi

Nazilli’de marşlar çalındı bayraklar dağıtıldı

Nazilli’de marşlar çalındı bayraklar dağıtıldı
250
19 Mayıs 2023 - 12:41

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkusunu şehrin dört bir köşesine taşıyan Aydın Büyükşehir Belediyesi, bayrama özel giydirilen otobüs ile şehir turu yaptı. Nazilli’de yüzlerce vatandaşa Türk bayrağı dağıtıldı.

Aydın Büyükşehir Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı birbirinden farklı etkinliklerle kutlamaya devam ediyor. Sevilen sanatçı Melek Mosso konseri ile gençlere unutulmaz bir akşam yaşatan Büyükşehir bugün de Aydınlılara bayram coşkusunu ilçe ilçe yaşatmayı sürdürdü. Büyükşehir Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla özel giydirilen otobüsle şehir turu düzenledi. Şehir turu kapsamında Nazilli’ye gelen otobüs, birçok caddede gezerek bayramın coşkusunu vatandaşlarla paylaştı. Gençlik Marşı ve İzmir Marşı eşliğinde cadde ve bulvarları gezen otobüsü gören vatandaşlara Türk bayrakları dağıtıldı. Bazı vatandaşlar da evlerinin balkonlarına çıkarak alkışlarla destek verdi ve Atatürk posterleri ile sevgi gösterisinde bulundu. Otobüsten yapılan anonslarla vatandaşların 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlanırken, akşam Atatürk Kent Meydanı’nda yapılacak olan Soner Sarıkabadayı konserine tüm vatandaşlar davet edildi.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkusuna ortak olan ve otobüs turundan memnuniyet duyduklarını söyleyen vatandaşlar, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER