Nazilli Ayna Gazetesi

NAZİLLİ’DE LAHMACUNUN TEK ADRESİ ALO LAHMACUN YENİ YERİNDE

NAZİLLİ’DE LAHMACUNUN TEK ADRESİ ALO LAHMACUN YENİ YERİNDE
1.613
29 Ağustos 2019 - 14:10

Nazilli’de yıllardır lahmacunun tek adresi olan Alo Lahmacun yeni yerinde hizmete girdi. İç ve dış dekorasyonuyla dikkat çeken Alo Lahmacun, müşterilerini yeni yüzüyle, yeni yerinde ağırlıyor.

Nazilli’de uzun yıllardır Alo Lahmacun adıyla hizmet veren Ahmet Uğurluer ve ailesi Eski cezaevi sokağından İnci Yapı batı sokağında hizmet veren Alo Lahmacun, yıllardır değişmeyen müşteri memnuniyeti anlayışıyla Nazillilerin vazgeçilmez adresi olmaya devam ediyor.

Pide ve lahmacunu; kaliteli, nezih ve aile ortamında müşterilerine sunan Alo Lahmacun, güler yüzü ve müşteri memnuniyeti anlayışıyla uzun yıllardır Nazilli’de hizmete devam ediyor. Özel gün ve etkinliklerde kapılarının herkese açık olduğunu belirten işletme sahibi Ahmet Uğurluer “Herkesi temiz, güler yüzlü, kaliteli ve Nazilli’de lahmacun’un tek adresi olan Alo Lahmacuna bekliyoruz. Adresimiz değişse de lezzetimiz aynı.” İfadelerini kullandı.

Nazilli’de tek olan Alo Lahmacun, Yeni Mahalle, 140 Sokak, No 3, İnci Yapı Batı Sokağında hizmet sunuyor.

(Abdülkadir GÖKÇE)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER