Nazilli Ayna Gazetesi

Nazilli’de Koronavirüs Şüphesi

Nazilli’de Koronavirüs Şüphesi
2.808
13 Mart 2020 - 0:39
Nazilli’de 18 yaşındaki S.G. isimli bir kız, yüksek ateş şikayetiyle geldiği hastanede Koronavirüs şüphesiyle gözlem altına alındığı öğrenildi.

Nazilli Devlet Hastanesine yüksek ateş şikayetiyle gelen 18 yaşındaki S.G. isimli bir kızın Koronovirüs şüphesiyle gözlem altına alındığı öğrenildi. Edinilen bilgiye göre, Buharkent’te oturan S.G. isimli genç kız, bir arkadaşının doğum günü partisine katıldı. İddiaya göre doğum gününün yapıldığı mekana İngiliz asıllı olduğu belirtilen bir turist geldi. İngiliz turistin mekandan ayrılmasından bir süre sonra S.G’de yüksek ateş belirtisi baş gösterdi. Ailesi tarafından Nazilli Devlet Hastanesine getirilen genç kız, ilk kontrollerin ardından Koronovirüs şüphesiyle gözlem altına alındı. Konuyla ilgili ayrıntılı bilginin yapılan testlerden elde edilecek sonuçlardan sonra paylaşılacağı belirtildi.

(Kaynak: Manşet Aydın)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER