Nazilli Ayna Gazetesi

Nazilli’de Korkutan Okul Yangını

Nazilli’de Korkutan Okul Yangını
1.182
21 Şubat 2020 - 10:08
Nazilli’de bulunan bir ilkokulda elektrik kontağından çıkan yangın paniğe neden oldu.

Yangın, Nazilli Beş Eylül İlköğretim Okulu’nun en eski binası olan B blokta saat 08.05 sıralarında meydana geldi. Öğrencilerin derslerine girmek için okul bahçesinde toplanmaya başladığı sırada bir sınıftan yükselen dumanı görerek durumu öğretmenlerine bildirdi. Öğretmenlerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İhbar üzerine olay yerine gelen Aydın Büyükşehir Belediyesine bağlı itfaiye ekipleri yangını kontrol altına alarak söndürdü. Binada öğretim gören öğrenciler tedbir amaçlı bina içine alınmadı.

Sınıfta yapılan incelemeler sonucunda yangının elektrik kontağındaki sıkıntıdan dolayı klimanın tutuşmasıyla meydana geldiği belirlendi. Polis, olay hakkında soruşturma başlattı.

(Kaynak: Manşet Aydın)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER