Nazilli Ayna Gazetesi

Nazilli’de Korkutan Kaza; 1 Kişi Yaralandı

Nazilli’de Korkutan Kaza; 1 Kişi Yaralandı
916
26 Haziran 2021 - 12:37
Nazilli’de Namık Caddesi ile 85 sokak kavşağında hafif ticari araç ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada motosiklet sürücüsü yaralandı.

Kaza, Nazilli’de Altıntaş Mahallesi Namık Kemal Caddesi ile 85 sokak kavşağında 12.15 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Namık Kemal Caddesi üzerinden Mithat Paşa Caddesi istikametine seyir halinde olan Kenan Ö. idaresindeki 09 RP 935 plakalı motosiklet, 85 sokaktan çıkarak Mithat Paşa Caddesine dönmek isteyen 34 DE 1770 plakalı hafif ticari araç ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle yere düşen motosiklet sürücüsü Kenan Ö. hafif şekilde elinden yaralandı. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ambulansla Nazilli Devlet Hastanesine kaldırılan yaralının durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

(Abdülkadir Gökçe)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER