Nazilli Ayna Gazetesi

NAZİLLİ’DE KIRAN KIRANA SEÇİM; BIÇAKÇI 3 OY FARKLA BAŞKAN OLDU

NAZİLLİ’DE KIRAN KIRANA SEÇİM; BIÇAKÇI 3 OY FARKLA BAŞKAN OLDU
1.005
19 Şubat 2022 - 18:10
Nazilli Marangozlar ve Ağaç İşleri Odası’nda Hüseyin Bıçakçı, mevcut başkan Ali Çetinkaya’yı 3 oy farkla geride bırakarak başkanlığa seçildi.

Nazilli Marangozlar ve Ağaç İşleri Odası’nda Genel Kurul başladı. Özel bir düğün salonunda yapılan kongrede Mevcut Başkan Ali Çetinkaya ile Hüseyin Bıçakçı yarıştı. Divan Kurulu Başkanlığına Türkiye Ağaç İşleri Federasyonu Ali Rıza Ercan getirildi. Divanın oluşturulmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile kongre başladı. Yönetim ve Denetim Kurulunun faaliyet raporunun okundu. Mevcut yönetim oy birliğiyle ibra edildi. Önümüzdeki dönemin tahmini bütçesi onaylandı. Adayların konuşmasının ardından seçime gidildi. Mevcut Başkan Ali Çetinkaya yeşil, Hüseyin Bıçakçı ise kırmızı listeyle oylara talip oldu.

 Açılan sandıklarda başkan adayı Hüseyin Bıçakçı 133, mevcut başkan Ali Çetinkaya ise 130 oy aldı. 3 oy ise geçersiz sayıldı. Bu sonuçlara göre Hüseyin Bıçakçı 3 oy farkla Marangozlar ve Ağaç İşleri Odası’nın yeni başkanı oldu. Hüseyin Bıçakçı’nın Yönetim Kurulu listesinde Şefik Sönmez, Tuncay Gökbudak, Mehmet Kar, Sunay Kaya, Onur Demirci, İlhan Demir isimleri yer aldı. Denetim Kurulu’nda ise Yunus Emre Topuçar, Ferdi Erdemci, Seyfettin Şahin

(Abdülkadir GÖKÇE)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER