Nazilli Ayna Gazetesi

Nazilli’de Kiraladığı Bahçeye Uyuşturucu Ekti

Nazilli’de Kiraladığı Bahçeye Uyuşturucu Ekti
1.289
02 Ekim 2021 - 20:15
Nazilli’ye bağlı Bozyurt mahallesinde bir şahsın ekip biçmek için kiraladığı bahçeye hint keneviri dikmesi ev sahibinin dikkatinden kaçmayınca, yakayı ele verdi.

Nazilli’ye bağlı Bozyurt Mahallesinde akşam saatlerinde meydana gelen olayda, edinilen bilgilere göre; A.S’nin ailesiyle birlikte hafta sonları vakit geçirmek için satın aldığı bağ evi ve bahçesini ekip biçmek için kiralayan İ.S, bir süre sonra ağaçların arkasına hint keneviri ekti.

Şans eseri bahçeyi kontrol ettiği sırada büyüyen hint kenevirini fark eden A.S,  durumu Nazilli Anlık Habere bildirdi. Bahçeye giderek inceleme yapan Nazilli Anlık Haber, hint keneviri eken şahıs İ.S ve kenevirleri kayda aldı. Jandarmaya bilgi verildikten sonra söz konusu bahçeye gelen ekipler, bahçe sahibi A.S’nin olay yerinde alıkoydugu İ.S’yi göz altına aldı.

Bahçede bulunan üç kök hint kenevirine ise Jandarma ekiplerce imha edilmek üzere el konuldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

(Abdülkadir Gökçe)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER