Nazilli Ayna Gazetesi

Nazilli’de Kaza; 1 Kişi Yaralandı

Nazilli’de Kaza; 1 Kişi Yaralandı
1.672
13 Haziran 2021 - 1:19
Nazilli’ye bağlı Arslanlı Mahallesinde otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada bir kişi yaralandı.

Kaza, Nazilli’ye bağlı Arslanlı Mahallesi 3043 sokak ile 3100 sokak kesişiminde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 3100 sokaktan yukarı istikamete seyir halinde olan 09 ACD 541 plakalı otomobil ile 3043 sokaktan Nazilli istikametine seyir halinde olan 35 BC 022 plakalı motosiklet çarpıştı.
Çarpışmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü ve arkada yolcu konumunda bulunan bir kadın yola savruldu. Kadın yolcu yaralandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerindeki ilk müdahalenin ardından yaralı ambulansla Nazilli Devlet Hastanesine kaldırdı.
Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

(Abdülkadir Gökçe)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER