Nazilli Ayna Gazetesi

Nazilli’de Kaza; 1 Kişi Yaralandı

Nazilli’de Kaza; 1 Kişi Yaralandı
869
09 Haziran 2021 - 16:57
Nazilli’de Hürriyet Caddesi ile 61 sokak kavşağında otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu meydana kazada motosiklet sürücüsü yaralandı.

Kaza, Nazilli’de Yıldıztepe mahallesi Hürriyet Caddesi ile 61 sokak kavşağında 16.15 sıralarında meydana geldi. Edinilen bigilere göre Hürriyet Caddesinde yukarı istikametten 61 sokağa dönmek isteyen Kemal A. idaresindeki 09 SK 005 plakalı otomobil ile 61 sokaktan Hürriyet Caddesi yukarı istikamete dönmek isteyen Erkan A. idaresindeki 09 R 5612 plakalı motosiklet çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle yola savrulan motosiklet sürücüsü yaralandı. Çevredekilerin ihbari üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ambulansla Nazilli Devlet Hastanesine kaldırılan yaralının hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

(Abdülkadir Gökçe)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER