Nazilli Ayna Gazetesi

Nazilli’de Kaza; 1 Kişi Yaralandı

Nazilli’de Kaza; 1 Kişi Yaralandı
1.343
25 Mart 2021 - 22:33
Nazilli’de Ordu Caddesi üzerinde otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada motosiklet sürücüsü yaralandı.

Kaza, Nazilli’de İstiklal Mahallesi Ordu Caddesi üzerinde 601 sokak kavşağında 21.45 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Ordu Caddesinden Belediye Meydanı istikametine seyir halinde olan Melike S. idaresindeki 09 RC 532 plakalı motosiklet 601 sokaktan Ordu Caddesinden bir anda çıkan Ali D. idaresindeki 09 AAG 81 plakalı otomobil ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle yola savrulan motosiklet sürücüsü yaralandı. Çevredekilerin ihbari üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ambulansla Nazilli Devlet Hastanesine kaldırılan yaralının hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

(Abdülkadir Gökçe)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER