Nazilli Ayna Gazetesi

Nazilli’de Kavga; Silahla Ev Bastı

Nazilli’de Kavga; Silahla Ev Bastı
3.527
13 Mayıs 2021 - 23:08
Nazilli’de 2 kişi arasında alacak verecek yüzünden telefonda başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Bir kişi silahla borçlu olduğu şahsın evini bastı.

Olay, Nazilli’de Yeşil Mahalle Atatürk Bulvarı ile Alparslan Türkeş Bulvarı kesişimin de 22.00 sularında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre aralarında daha önceden alacak verecek yüzünden husumet olduğu iddia edilen H.K ve misafir olarak Nazilli’ye gelen M.A arasında telefonda tartışma çıktı. Kısa sürede tartışmanın büyümesiyle olay kavgaya dönüştü. Silahla M.A’nın bulunduğu evi basmaya gelen H.K arasında arbede yaşandı. Olayı gören vatandaşlar durumu hemen polise bildirdi. Bölgeye çok sayıda polis ekibi gelerek kavgayı ayırdı. Gözaltına alınan H.K ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

(Abdülkadir Gökçe)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER