Nazilli Ayna Gazetesi

NAZİLLİ’DE GENÇLİK BAYRAMI COŞKUSU BAŞLADI

NAZİLLİ’DE GENÇLİK BAYRAMI COŞKUSU BAŞLADI
554
15 Mayıs 2019 - 14:54

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 100. yıl dönümünde, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları Nazilli’de başladı. Atatürk Anıtı’na çelenk sunumuyla başlayan kutlamalar, hafta boyunca çeşitli etkinlik ve organizasyonlarla devam edecek.   

Nazilli Kaymakamlığı’nın düzenlediği 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları, İstasyon Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk konma töreniyle başladı. Çelenk konma törenine Nazilli Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Güven Eker, Nazilli Milli Eğitim İlçe Müdürü Hıdır Dağaşan, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Latif Akgün, okul müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve öğrenciler katıldı.

ETKİNLİKLER 22 MAYIS’A KADAR SÜRECEK 

Törende Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Güven Eker, Atatürk Anıtı’na çelenk sundu. Saygı duruşunun ardından okuna İstiklal Marşı ile tören sonra erdi. Milli Mücadele’nin başlangıcının 100. yılında Gençlik ve Spor Bayramı, 22 Mayıs’a kadar çeşitli etkinlik ve organizasyonlarla kutlanacak. Nazilli Kaymakamlığı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 100. yılı olması nedeniyle bu sene ki kutlamalara büyük önem veriyor.

(Abdülkadir GÖKÇE)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER