Nazilli Ayna Gazetesi

NAZİLLİ’DE GAZETECİLERDEN POLİSLERE SÜRPRİZ

NAZİLLİ’DE GAZETECİLERDEN POLİSLERE SÜRPRİZ
377
08 Nisan 2021 - 11:09
Nazilli’de gazeteciler, Türk polis teşkilatının 176. kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası’nı, kavga ihbarı yaparak hazırladıkları sürprizle kutladı.

Nazilli ilçesinde sahada görev yapan bir grup gazeteci, Türk polis teşkilatının 176. kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası dolayısıyla gün içerisinde çoğu zaman birlikte çalıştıkları polislere sürpriz kutlama yapmak istedi.

Şirinevler Mahallesi Karabağ Parkı’nda buluşan gazeteciler, 155 Polis Hattı’nı arayıp kavga ihbarında bulundu.

Bölgeye gelen ekipler, ellerinde meşale ve konfetiler bulunan gazetecilerle karşılaştı.

Gazeteciler,  beraberinde getirdikleri pastayı keserek, Türk polis teşkilatının 176. kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası’nı kutladı.

Polisler, gazetecilere bu anlamlı organizasyonu düzenledikleri için teşekkür ettiler. Bir gazetecinin 7 yaşındaki kızı Azra Mersin, ana sınıfında kendi elleriyle çizdiği Türk Bayrağı tablosunu polislere hediye etti.

(Abdülkadir GÖKÇE)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER