Nazilli Ayna Gazetesi

NAZİLLİ’DE GAZETECİLER GÜNÜ KUTLANDI

NAZİLLİ’DE GAZETECİLER GÜNÜ KUTLANDI
309
10 Ocak 2023 - 14:09

Nazilli’de 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlandı. Bu özel günde Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, Nazilli Belediye Başkan Vekili Esin Ülkü Beyazıt, Nazilli İyi Parti İlçe Başkanı Durmuş Kural, Nazilli CHP İlçe Başkanı Serdar Alptekin, MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, Memleket Partisi Nazilli İlçe Başkanı Ali Çetinkaya, Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, ÖR-KOOP Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Önal, Yerel Gazete İmtiyaz Sahipleri katılım gösterdi.

Tören açılış konuşmasının ardından sonra saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile devam etti. Nazilli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ümit Özmen kürsüye geçip gazetecilik mesleği ile ilgili sorunları dile getirdi. Özmen konuşmasında “10 Ocak’lar ve 24 Temmuz’lar bizim için bayram günü değil, dayanışma günleridir.” İfadelerini kullandı. Ayrıca Nazilli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ümit Özmen Resmi İlan ve Reklam Yönetmeliği taslağını internet haber sitelerine ağır koşullar getirdiğini söyledi. Özmen, “Anadolu medyasının mevcut durumuna bakıldığında, yönetmelik taslağında yer alan bu hükümlerin gerçekçi olmadığı ve bu şartlara göre yayın yapılmasının mümkün olmadığı açıkça görülmektedir. Bu nedenle Nazilli Gazeteciler Cemiyeti olarak beklentimiz, 13 Ocak’ta yapılacak Genel Kurul’da taslağın değiştirilerek uygulanabilir hale getirilmesi yönündedir.” dedi.

Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy ise konuşmasında çalışan gazeteciler gününü kutladı. Daha sonra Nazilli Gazeteciler Cemiyetine destek olanlara, mesleğe uzun yıllar hizmet edenlere plaket verildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

POPÜLER FOTO GALERİLER