Nazilli Ayna Gazetesi

NAZİLLİ’DE FLAŞ KARAR; O’DA İPTAL OLDU

NAZİLLİ’DE FLAŞ KARAR; O’DA İPTAL OLDU
920
25 Mart 2020 - 12:03
Nazilli Belediyesinin yaptığı açıklamayla Bölgenin en büyük pazarlarından biri olan Perşembe Pazarının kurulmaması kararı aldı.

Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkarak Dünyanın her yerinde etkili olan korona virüsünün yankıları sürüyor.  Son olarak Nazilli Belediyesi’de beklenen açıklamayı yaptı.

Yapılan açıklamada Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan “Alınan önlemler çerçevesinde ilçe sınırlarımızda kurulan semt pazarlarında tüm esnafımızın eldiven ve maske zorunluluğuna uyması, sosyal mesafeyi koruması önem arz etmektedir. Tüm dezenfekte çalışmalarımız Pazar yerleri kurulmadan önce ve sonrasında ehemmiyetle yapılmaktadır. Alan büyüklüğü, yayılma koşulları vb. nedenler çerçevesinde ilçemiz için önemli bir yeri olan ekonomik ve sosyal ihtiyaçlara dönük olarak kurulan Perşembe Pazarı’nın içinden geçtiğimiz bu süreçte kurulmaması kararına varılmıştır. Vatandaşlarımız ihtiyaçlarını haftanın diğer günleri kurulan semt pazarlarında karşılayabileceklerdir. Bu konuda İlçe sakinlerimizin hassasiyetine güveniyor ve tüm halkımıza sağlıklı günler diliyorum.” ifadelerini kullandı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER