Nazilli Ayna Gazetesi

Nazilli’de Fırtınanın Bilançosu Ağır Oldu

Nazilli’de Fırtınanın Bilançosu Ağır Oldu
791
12 Ekim 2021 - 19:18
Nazilli’de öğleden sonra etkisini gösteren sağanak yağış ve fırtına kentte hayatı olumsuz etkiledi.

Nazilli’de aniden çıkan fırtına hayatı felç etti. Kısa süren fırtınada bazı bölgelerde ağaçlar, elektrik direkleri devrilirken bazı evlerin çatısı uçtu. Beraberinde sağanak yağışı da getiren fırtına sebebiyle trafikte de zor anlar yaşandı.

ALIŞVERİŞ MERKEZİNİN ÇATISI ÇÖKTÜ! 6 KİŞİ YARALANDI

Fırtına sebebiyle Nazilli’ye bağlı Dallıca Mahallesi’nde bulunan bir alışveriş merkezindeki restoranın çatısı çöktü. Çöken çatı o esnada yemek yiyen müşterilerin üzerine düştü. Olayda 6 kişi yaralandı. Ambulanslarla Nazilli Devlet Hastanesi’ne kaldırılan G.D (31), A.Y (27), N.S (26), A.G (23), H.G (23) A.E (67) isimli şahısların tedavilerinin devam ettiği bilgisine ulaşıldı.

CAMİ MİNARESİ MİNİBÜSÜN ÜZERİNE DÜŞTÜ!

Sağanak yağış ve fırtınada, bir caminin 40 yıllık iki minaresi yıkıldı. Minarenin bir tanesi boş alana, diğeri de minibüsün üzerine devrildi.

40 yıllık Otogar Camii’nin iki minaresi, fırtına sebebiyle yıkıldı. Olayda, ölen ya da yaralanan olmadı, minibüs kullanılamaz hale geldi.

İNCİ YAPININ CAMLARI KOPTU, 12 ARAÇ ZARAR GÖRDÜ

İnci Yapı da fırtınanın şiddetine maruz kaldı. 8 katlı binanın balkon camları fırtına nedeniyle kırıldı. Camlar, binanın çevresinde bulunan 12 aracın üzerine düştü. Araçlarda maddi hasar meydana gelirken, olası bir can kaybının yaşanmaması derin nefes aldırdı.

Öte yandan, bazı mahallelerde fırtınanın etkisiyle elektrik direkleri ve ağaçlar devrildi. Bazı evleri su bastı. Binaların çatısından düşen taş ve kiremit park halindeki araçlara zarar verdi.

(Abdülkadir Gökçe)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER