Nazilli Ayna Gazetesi

Nazilli’de Feci Kaza; 3 Kişi Yaralandı

Nazilli’de Feci Kaza; 3 Kişi Yaralandı
2.200
14 Mayıs 2021 - 22:38
Nazilli’de Devlet Karayolu üzeri Hal Kavşağında 2 otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı.

Kaza, Nazilli’de Devlet Karayolu üzerinde Hal Kavşağında 21.45 sularında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Denizli’den Aydın istikametine seyir halinde olan Okan K. idaresindeki 34 ZA 3397 plakalı otomobil, Yeni Sanayi istikametinden Devlet Karayoluna ters şeritten çıkan Özcan A. idaresindeki 09 LN 555 plakalı otomobile yandan çarptı. Çarpmanın etkisiyle 34 ZA 3397 plakalı araçta yolcu olarak bulunan 2 kadın ve 09 LN 555 plakalı araç şoförü Özcan A. yaralandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda 112 Acil Sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

Yaralılar ambulansla Nazilli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenilirken polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

(Abdülkadir Gökçe)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER