Nazilli Ayna Gazetesi

Nazilli’de Feci Kaza; 2 Kişi Yaralandı

Nazilli’de Feci Kaza; 2 Kişi Yaralandı
1.170
20 Şubat 2021 - 18:23
Nazilli’de Dumlupınar Mahallesi 34 sokak üzerinde tır ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada motosiklette bulunan 2 kişi ağır yaralandı.

Kaza, Dumlupınar Mahallesi 34 sokak ile 379 sokak keşiminde saat 17.50 sularında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; B.A. idaresindeki 09 ADP 354 plakalı motosiklet 34 sokaktan Sümer istikamatine seyir halinde iken 379 sokaktan Yeni Sanayi istikametine seyir halinde olan L.B. yönetimdeki 55 ADD 307 plakalı TIR çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü ve arkasında yolcu olarak bulunan Ö.K. yaralandı. Yaralılara ilk müdahaleyi çevredekiler yaptı. İhbar üzerine bölgeye 112 Acil Servis ekipleri ve polis sevk edildi. Yarılılar ambulansla Nazilli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada yapılan incelemelerde motosiklet sürücüsü ile arkasında bulunan yolcunun durumunun ağır olduğu öğrenildi. TIR sürücüsü L.B. ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Kazaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

(Abdülkadir Gökçe)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER