Nazilli Ayna Gazetesi

Nazilli’de Feci Kaza; 1 Kişi Yaralandı

Nazilli’de Feci Kaza; 1 Kişi Yaralandı
1.952
13 Mart 2021 - 21:18
Nazilli’de Dallıca yolu üzerindeotomobil ile motosikletin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada motosiklet sürücüsü yaralandı.

Kaza, Nazilli’de Dallıca köprüsü üzerinde saat 20.30 sularında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Dallıca istikametinden Nazilli istikametine seyir halinde olan M.E.K idaresindeki 09 CBH 53 plakalı otomobil ile Nazilli istikametinden Dallıca istikametine seyir halinde olan A.E idaresindeki 09 ADU 411 plakalı motosiklet kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle yola savrulan motosiklet sürücüsü yaralandı.
Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

Yaralanan motosiklet sürücüsüne ilk müdahalesini olay yerinde yapan 112 ekipleri daha sonra A.E’yi Nazilli Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Yaralının hayati tehlikesi bulunmazken, araç sürücüsü M.E.K’nin az miktarda alkollü olduğu tespit edildi.

Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

(Abdülkadir Gökçe)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER