Nazilli Ayna Gazetesi

Nazilli’de Dünden Bugüne İstişare ve Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Nazilli’de Dünden Bugüne İstişare ve Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi
232
28 Aralık 2022 - 16:53

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Dünden Bugüne Yol Arkadaşlarımızla İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’na katıldı.

Nazilli’de AK Parti Teşkilatı, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin katılımıyla Dünden Bugüne Yol Arkadaşlarımızla İstişare ve Değerlendirme toplantısında buluştu. Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ın ilk kez katıldığı Sanayi Sitesi Kooperatifi Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen toplantıda AK Parti İl Başkanı Ömer Özman, eski ve yeni milletvekilleri, belediye başkanları, ilçe başkanları, kurucu üyeler ve teşkilat mensupları yer aldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan istişare toplantısında birlik beraberlik mesajı verilirken, Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ve Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan konuşma yaptı.

Süreçle ilgili olarak AK Parti ailesi ve bu güne kadar emeği geçen her kese teşekkürlerini sunan Başkan Özcan: “Yeni bir dönem başlıyor inşallah. Bu süreç içerisinde Bakanlarımızın ziyareti ile özellikle Özhaseki beyefendinin ziyareti ile İnşallah belediyecilik noktasında çok farklı bir yerlere taşıyacağız Nazilimizi. Bu noktada teşriflerinden dolayı değerli heyete ve yetkili makamlara tekrar teşekkür ediyorum. Nazilli’mize hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

İşlerinin hizmet etmek olduğunu ve bunun için Nazilli’ye geldiklerini belirten Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki; “Gelmişken nasip olursa diğer ilçelerimizi de ziyaret edeceğiz. Bizim işimiz hizmet etmek. Belediye Başkanlarımıza yardımcı olmak. İnsanlarımızın refahı mutluluğu için buradaki yaşam standartlarının yükselmesi için elimizden ne geliyorsa, ne biliyorsak, onları paylaşmak istişare etmek, sonrada Ankara tarafında yapacağımız bir iş varsa üstümüze yükü alıp onları götürmek ve çözmeye çalışmak. Bu vesileyle buradayım. Ancak gelmişken bir de özellikle geçmişten bu güne bu davaya emek veren hizmet eden, hasbelkader görevlerini yeni arkadaşlara devreden, kardeşlerimiz ile de bir hasbihal edelim dedik. Sayın Cumhurbaşkanımız özellikle bu sohbetlerin yapılmasını arzu ediyorlar. Ben 60 yaşını geçmiş bir kardeşinizim. 21 yıl belediye başkanlığı yaptım Bakanlık dönemim oldu. Özellikle çukur eylemlerinin bulunduğu dönemde Güneydoğudan sorumlu bir bakan olarak da görev yaptım. Sonra da Genel Başkan Yardımcısı olarak Cumhurbaşkanımız ile birlikte yol arkadaşlığına devam ediyoruz. Bu yaştan sonra ne beklentim varda hala Ankara’da milletvekiliyim, hala genel başkan yardımcılığı neden yapıyorum. Hala şehirlerde koşuyorum diye soracak olursanız daha çok hizmet etmek insanların refahını daha da artırmak için “ ifadelerini kullandı.

Yaklaşık 1 saat kürsüde kalan Özhaseki konuşmasının sonunda Cumhur Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı işaret ederek “Bu yiğit Anadolu evladını seçtirebilmek, bizim boynumuzun borcu olsun” dedi. Mehmet Özhaseki’nin konuşmasının ardından önceki dönem ilçe başkanları ve parti kurucularına plaketleri takdim edildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER