Nazilli Ayna Gazetesi

Nazilli’de Dev Uyuşturucu Operasyonu

Nazilli’de Dev Uyuşturucu Operasyonu
2.561
17 Aralık 2020 - 21:33
Nazilli’de yapılan uyuşturucu operasyonunda, gözaltına alınan 4 kişiden 3’ü tutuklandı.

Nazilli’de polis uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor. Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, uyuşturucuyla mücadele çalışmaları kapsamında Muammer Aksoy Mahallesi’nde 4 farklı adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.

Operasyonlarda satışa hazır halde 630.40 gram esrar, 1.71 gram eroin, 2 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet kuru sıkı tabanca ve bu silahlara ait 14 adet fişek ele geçirildi. Polis, F.D., Ş.D., K.D., T.T. isimli şahısları gözaltına aldı. Adliyeye çıkarılan F.D., K.D. ve T.T., uyuşturucu madde ticareti ve ateşli silahlar kanununa muhalefet suçundan nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Tutuklanan şahıslar adliye çıkışında kendilerini görüntüleyen gazetecilere hakaret etti.

Ş.D., ise emniyetteki ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

(Haber Merkezi)

(Abdülkadir Gökçe)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER