Nazilli Ayna Gazetesi

Nazilli’de Çıkan Yangın Büyümeden Kontrol Altına Alındı

Nazilli’de Çıkan Yangın Büyümeden Kontrol Altına Alındı
702
13 Ağustos 2021 - 18:06
Nazilli’ye bağlı Mescitli Mahallesi Bingeç mevkiinde çıkan yangın, Orman Genel Müdürlüğü’ne bağlı 3 helikopter, Aydın Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, İlçe Jandarma Komutanlığı ve Nazilli Belediyesi’nin çalışmaları ile 20 dakikada kontrol altına alındı.

Nazilli’ye bağlı Mescitli Mahallesi Bingeç mevkiinde saat 12.35’te çıkan orman yangınına saat 12.45’te Orman Genel Müdürlüğü’ne bağlı 3 helikopterle havadan müdahale edildi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, İlçe Jandarma Komutanlığı ve Nazilli Belediyesi’nin karadan destek verdiği söndürme çalışmalarının ardından yangın 20 dakikada sonra kontrol altına alındı.

Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne ait iş makineleri, Park Bahçe ve Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne ait su tankerleri ile bölgedeki çalışmalara bizzat katılan Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, bölgede yaşayan halkın temkinli olması ve herhangi bir yangın durumunda ilgili kurumlara bilgi verilmesi konusunda uyarılarda bulundu. Yaklaşık 1 hektar alana yayılan ve çıkış sebebi henüz belirlenemeyen yangının soğutma çalışmaları sürüyor.

(Haber Merkezi)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER