Nazilli Ayna Gazetesi

NAZİLLİ’DE CHP’NİN YENİ YÖNETİMİ BELLİ OLDU

NAZİLLİ’DE CHP’NİN YENİ YÖNETİMİ BELLİ OLDU
680
06 Şubat 2019 - 13:36

CHP Nazilli İlçe Örgütü Başkanlığına atanan Psikolog Serkan Sevim yönetimini tanıttı.

Yapılan tanıtım toplantısında konuşan Sevim “Genel başkanımız ve merkez yürütme kurulunun bu zor dönemde bana güvenip partinin bayrağını teslim ettikleri için hepsine çok teşekkür ediyorum.

Ülke gündemi çok karışık günümüzde AKP ve MHP koalisyonun karşısında da karşısında mecburi bir ittifak durumu söz konusu oldu. Günümüz Türkiye’sinde seçimler ittifaklar üzerine kurulur bir hale geldi. O yüzden iki genel merkezin almış olduğu tüm Türkiye’deki ittifak kararına uymakla yükümlü olduğumuzu söylemek istiyorum. Nazilli de Millet İttifakının en başarılı şekilde sandıktan çıkması için CHP olarak elimizden ne geliyorsa yapacağız. Bu yönetimin ciddi anlamda kısa sürede iş biraz zor. Bunun nedeni de devraldığımız yapının bundan önceki süreçte Millet İttifakı ile uyumlu bir çalışma olmaması CHP tabanımızda ve seçmenimiz de kafa karışıklığına yol açtı. Bu yönetimin en kısa sürede ciddi bir çalışmayla öncelikli hedefi CHP seçmenine Millet İttifakının ne kadar önemli olduğunu ve Nazilli için ne kadar önemli olduğunu anlatmak sandığa katılımın en yüksek düzeyde olmasını sağlayarak Büyükşehir Belediyemizi tekrar CHP bayrağıyla en yüksek oy oranı ile dalgalanmasını sağlamak ve aynı şekilde sandığa giden tüm seçmenlerimizin de Millet İttifakına oy vermesini sağlamaktır. Bizim yönetimimizin en önemli görevi de kısa vade de budur. Uzun vadede de CHP’nin örgütünün ciddi anlamda bundan sonraki süreçlerde güçlü bir şekilde 5 yıl sonra ki yerel seçimlere hazırlamasıyla ilgili bir misyonumuz var. Bundan sonraki süreçte de çok güzel bir CHP örgütü, çok güzel bir enerji karşınızda olması için tüm mücadelemizi vereceğiz.  Bu zor zamanda elini değil vücudunun tamamını taşın altına koyarak CHP bayrağını düşürmeden dalgalandırmak konusunda görevleri kabul ettikleri için Yönetim kuruluna ayrıca teşekkür ederim.

Yapacağımız şeyler belli 31 Mart akşamına kadar tüm ekibimizle, tüm seçmenlerimizle tamamen ittifakında ruhuna saygı duyarak, onları da destekleyerek 31 Mart akşamında galip çıkmak.

Nazilli deki seçim sloganımızda şu “Millet Aşkına, Nazilli Aşkına Oy Ver”. Nazilli aşkına, millet aşkına diyerek oy toplayacağız.” dedi.

Yönetimi özellikle genç,dinamik, örgüt ve ittifak ruhuna uygun çalışacak kişilerden seçtiklerini belirtti.

Yeni Yönetimin listeside şöyle:

(Abdülkadir GÖKÇE)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER