Nazilli Ayna Gazetesi

Nazilli’de Ceyhun Yılmaz rüzgarı esti

Nazilli’de Ceyhun Yılmaz rüzgarı esti
469
05 Mart 2019 - 9:40

Komedyen, Oyuncu, Radyo ve TV Programcısı Ceyhun Yılmaz, Nazilli Belediyesi 10. Kültür Sanat ve Edebiyat Festivali programı kapsamında sanatseverlerle buluştu.

Nazilli Belediyesi tarafından düzenlenen 10. Kültür Sanat ve Edebiyat Festivali programı kapsamında, Usta Sanatçı Ceyhun Yılmaz hayranlarıyla bir araya geldi.

Mehmet Yüzügüler Tiyatro Salonu’nda ‘Sosyal Medya Nasıl Kullanılmaz’ konulu konferans veren Yılmaz, sosyal medyanın insan hayatının vazgeçilmez bir parçası olduğunu, kontrolsüz kullanımının önümüzdeki yıllarda ne gibi olumsuzluklara yol açacağını esprili bir dille anlattı.

Deneyimlerini katılımcılarla paylaşan Yılmaz, “Sosyal medya, insan hayatının çok önemli bir bölümüne nüfuz ediyor ve her geçen gün sosyal medyada biraz daha fazla zaman geçiriyoruz. Gerekli işlerimizi çözmemiz dışında, interneti sadece sosyal medya için kullanıyorsak kendimizi kontrol etme zamanımız gelmiş demektir. Sabahları kalktığımızda ilk işimiz telefona bakmak oluyorsa herhangi bir yere gittiğimizde öncelikle şarj aletini istiyorsak ve her an wifi şifresi çekiyorsa canımız, tehlike çanları çalıyor demektir. Eğer bu durumlara açık bir bireyseniz, ülkemizde sosyal medyanın fazla kullanımıyla ilgili sağlık kuruluşlarından gerekli yardımı almalısınız” dedi.

Konferansın ardından verdiği röportajda Yılmaz “20 yıldır bu ülkeyi gezerek programlar yapıyorum. Nazilli’de 2’nci kez seyirciyle buluşuyorum ama 3’ncü gelişim. İlk gösterimi asker iken Askeriye içinde yapmıştım. Bir de Nazilli Galatasaray Derneği açılışı için gelmiştim. Nazilli, Egemizin sevdiğimiz bir ilçesi. Kahkalara aşinayız elbet ama burda aldığımız reaksiyon da muhteşemdi. O bakımdan da gösteri yapacak arkadaşlarıma tavsiye edebileceğim bir yer. ‘Seyircisi iyidir, güler, gidin’ diyebileceğim bir yer.

Belediyelerin kültür, sanat ve edebiyata zaman ayırması bunun festivalini düzenlemesi çok değerli.

Gençlerin bir köşeye, bir bölüme kendisine ait özel bir alan dilimine sıkıştırılmış olarak kullanılmasını tavsiye ettim. Bir kitle iletişim aracıdır, kıymetlidir ama gecemizi gündüzümüzü ne yaptığımızı bu anlarda yaşayarak değil de ihtiyacımız olduğu kadar kullanmayı tavsiye ediyorum. Nasıl kullanacaklarını kendileri bilirler.

Ben radyo ve televizyon programları yapardım. Örneğin bu da radyo ve YouTube programına doğru evrildi. Çalışmalara devam ediyoruz” diye konuştu.

Ardından kitaplarını imzalayarak hayranlarıyla fotoğraf çektirdi.

(Abdülkadir GÖKÇE)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER