Nazilli Ayna Gazetesi

Nazilli’de Bir Kaza Daha

Nazilli’de Bir Kaza Daha
830
20 Nisan 2021 - 20:42
Nazilli’de Namık Kemal Caddesi ile Mithatpaşa Caddesi kavşağında otomobil ile elektrikli bisikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada elektrikli bisiklet sürücüsü yaralandı.

Kaza, Aydoğdu Mahallesi Namık Kemal Caddesi ile 85 sokak kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 85 sokak istikametinden Namık Kemal Caddesine dönmek isteyen Davut E. idaresindeki 09 AEN 191 plakalı araç ile Mithatpaşa Caddesi istikametinden gelen henüz kimliği belirlenemeyen iddiaya göre aşırı alkollü olan elektrikli bisikletli çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle yola savrulan sürücü yaralandı. Kazayı görenler durumu 112 Acil Sağlık ekiplerine ve polise bildirdi. Ambulansla hastaneye kaldırılan motosiklet sürücüsünün durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.

(Abdülkadir Gökçe)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER