Nazilli Ayna Gazetesi

NAZİLLİ’DE BIÇAKLI KAVGA, BİRBİRLERİNİ BIÇAKLADILAR

NAZİLLİ’DE BIÇAKLI KAVGA, BİRBİRLERİNİ BIÇAKLADILAR
2.718
06 Mayıs 2021 - 10:26
Nazilli’de minibüste tartışan alkollü iki kişi birbirini bıçakladı. Olayda 1 kişi ağır yaralandı.

Olay, Yeşil Mahalle 75. Yıl Bulvarı’nda saat 10:00 sularında gerçekleşti.

Edinilen bilgiye göre, birlikte alkol alan A.Ö. ve H.Ş. 35 KD 5680 plakalı minibüste tartışmaya başladı. Alkolün de etkisiyle tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. H.Ş. ile A.Ö., birbirini bıçakladı. Sol kolundan yaralanan A.Ö., kendi imkanlarıyla Nazilli Devlet Hastanesi’ne gitti. Ağır yaralanan ve bilinci kapalı olarak şoför mahallinde can çekişen H.Ş. ise ihbar üzerine olay yerine sevk edilen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenilen H.Ş., tedavi altına alındı.

İhbar üzerine bölgeye sevk edilen polis geniş güvenlik önlemleri aldı. 75 Yıl Bulvarı kısmen trafiğe kapatıldı. Olay yeri inceleme ekiplerinin delilleri toplamasının ardından minibüs çekici yardımıyla otoparka kaldırıldı. Olaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

(Kaynak: Mustafa Çelik-Manşet)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER