Nazilli Ayna Gazetesi

NAZİLLİ’DE BEYAZ ETİN GÜVENİLİR ADRESİ; LİDER TAVUKÇULUK

NAZİLLİ’DE BEYAZ ETİN GÜVENİLİR ADRESİ; LİDER TAVUKÇULUK
7.513
20 Aralık 2019 - 10:02
Nazilli’de yıllardır tavukçuluk sektöründe hizmet veren Lider Tavukçuluk, lezzetli, bol çeşit ve uygun fiyatlarla müşterilerini dükkânına davet ediyor.

Nazilli’de lezzetli tavuk eti ve şarküteri ürünleri satan Lider Tavukçuluk, 40 yıllık deneyimi ile ürünlerini uygun fiyatlara vatandaşlara sunmaya devam ediyor. Ürün çeşitliliği ile her bütçeye uygun hitap ettiklerini belirten Lider Tavukçuluk işletmecisi Hasan Sarıgül, “15 yıldır tavukçuluk sektörü içerisindeyim ve her zaman müşteri memnuniyetini önemsedim. 3 yıldır da kendi dükkânım ile vatandaşlarımıza kaliteli ürünleri uygun fiyatlara vererek dürüst ve ahlaklı bir ticaret yapmaya çalışıyorum.” şeklinde konuştu.

TÜM EGE BÖLGESİNE HİZMET VERİYORUZ

Aydın’da soğuk hava depolarının, Bozdoğan’da da şubelerinin olduğunu belirten Sarıgül, “Tüm Ege bölgesine hizmet veriyoruz. Toplu yemeklerde, cemiyetlerde ve düğünlerde uygun fiyatlı, kaliteli ve lezzetli ürünlerle vatandaşımız hizmetindeyiz.” İfadelerini kulandı.

NAZİLLİ İÇİ ÜCRETSİZ PAKET SERVİS

15’ten fazla çeşit ürün ile hizmet verdiklerini dile getiren Sarıgül, “Kızarmış tavuk, özel soslu kanat, kelebek, tavuk pirzola, fileto, baget, tavuk ciğeri, taşlık, bütün tavuk, köy tavuğu, sucuk ve yumurta gibi birçok ürünümüz mevcut. Toplu alımlarda paket servisimizde var. Ayrıca mangal severler için Pazar günleri de açığız.” dedi. Sizde Lider Tavukçuluğun lezzetli, uygun fiyatlı geniş ürün yelpazesini görmek isterseniz Altıntaş Mahallesi 334 sokak numara 58/A (Eski Hal Karşısı)’daki dükkânlarını ziyaret edebilir, 0 530 037 14 97 numaralı telefondan detaylı bilgi alabilirsiniz.

(Abdülkadir GÖKÇE)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER