Nazilli Ayna Gazetesi

Nazilli’de Antika Mezatı Yapılacak

Nazilli’de Antika Mezatı Yapılacak
533
17 Ocak 2022 - 9:37
Nazilli Antika Sevenler Derneği Başkanı Murat Şimşek ile Nazilli Esnafgücü Arslanlı Spor Kulübü Başkanı Meltem Tuğral arasında imzalanan protokol ile kulüp yararına antika mezatı yapılacak.

Nazilli Antika Sevenler Derneği Başkanı Murat Şimşek ile Nazilli Esnafgücü Arslanlı Spor Kulübü Başkanı Meltem Tuğral arasında imzalanan protokol ile kulüp yararına antika mezatı yapılacak.

‘NADİDE PARÇALARI SERGİLEYECEĞİZ’

Konuyla ilgili olarak Nazilli Antikasevenler Derneği Başkanı Murat Şimşek yaptığı açıklamada ” Düzenli olarak yaptığımız mezat etkinliklerinden birinde karşılaştığımız Meltem Tuğral Başkanım ve yardımcısı Hakan Tekelioğlu ile mezatın kulüp yararına da yapılabileceği fikri oluştu. Hazırlıklarımızı yaparak 17 Ocak Pazartesi saat 19:30 da Belediye Nikah Salonunda bir etkinlik düzenlemeyi planladık. Mezatta seçkin koleksiyoncuların nadide parçalarını sergileyeceğiz. Tüm halkımızı geçmişe keyifli bir yolculuk yapmaya davet ediyorum” diye konuştu.

‘AMACIMIZ FARKINDALIK YARATMAK’

Nazilli Esnafları Güç Birliği Derneği ve Esnafgücü Arslanlı Spor Kulüp Başkanı Meltem Tuğral ise, “Biz de amatör futbolun sorunlarını gündeme getirebilmek ve çözülmesini sağlamak için Arslanlı Spor kulübü ile yola çıkmıştık. Murat başkanım da amatör spora destek olabileceklerini ifade edince böyle bir etkinlik fikri oluştu. Amacımız amatör sporu desteklemek ve bu yolla gençlerimize, şehrimize sahip çıkmak, farkındalık yaratmak. Derneklerin dayanışması olarak gördüğüm etkinliğe tüm halkımız davetlidir. Bugün saat 19:30’da herkesi Belediye Nikah Salonunda bekliyor olacağız ” dedi.

(Abdülkadir GÖKÇE)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER