Nazilli Ayna Gazetesi

NAZİLLİ ÜNİAK’A TAZE KAN

NAZİLLİ ÜNİAK’A TAZE KAN
1.122
29 Mayıs 2019 - 10:51

Nazilli Ak Parti Gençlik Kolları Bünyesindeki ÜniAk birimi yeni başkanı Okay Bozkaya oldu.

Nazilli Ak Parti Gençlik Kolları Teşkilatının bünyesinde Üniversiteli gençlerden oluşan ÜniAk birimi Gençlik Kolları haftalık genel toplantısında bir araya geldi. Furkan Eftal Kırlıoğlu başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya yaklaşık 50 Ak Partili genç ve üniversiteli katıldı. Toplantıda ÜniAk Sorumluluğunu Okay Bozkaya, Emre Çelikbıçak’tan devraldı.

Görevi devreden Çelikbıçak, “Görevi devralan kardeşime güveniyorum. Elinden gelenin fazlasını yapacağını biliyorum. İnşallah herşey daha güzel olacak. Kendisine görevinde başarılar diliyorum. Hayırlısı olsun.” İfadelerini kullandı.

Yeni Başkan Okay Bozkaya da “ Beni bu göreve layık gören Gençlik Kolları Başkanıma ve Emre başkanıma teşekkür ediyorum. Elimizden geldiğince bu göreve layık olmaya çalışacağız. Zaman olarak güzel bir zamanda göreve geldik. Üniversitenin yeni dönemine kadar yapılanmamızı oluşturarak projelerimize başlayacağız.” dedi.

Eski başkana teşekkür edip, yeni başkana yeni görevinde başarılar dileyen Gençlik Kolları Başkanı Eftal Kırlıoğlu, “Bazen böyle kan değişiklikleri oluşumlara hareket kazandırır. Okay kardeşimizde heyecanlı, hevesli, o hareketi kazandıracağına inanıyorum. Emre kardeşimiz bizden ayrılmıyor. Gençlik kolları yönetim kurulunda teşkilatımızın içinde çalışmaya devam edecek. Teşkilatımız adına Emre kardeşime teşekkür ediyorum. Okay kardeşime de yeni görevinde başarılar diliyorum.” dedi.

(Abdülkadir GÖKÇE)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER