Nazilli Ayna Gazetesi

Nazilli Trafik Emniyet Müdürü Nazilli Gazeteciler Cemiyetini Ziyaret Etti

Nazilli Trafik Emniyet Müdürü Nazilli Gazeteciler Cemiyetini Ziyaret Etti
296
15 Kasım 2022 - 17:26

Nazilli Trafik Emniyet Müdürü Nazilli Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. Nazilli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Cemiyet Yönetim Kurulu ile beraber Nazilli’de trafik konusunu ele aldılar.

Nazilli’de özellikle motor sürücülerinin genellikle kask kullanmadığını belirtti. Kask takmayanların genel olarak bahanesi ise yakın mesafe oldu. Yapılan denetimlerde bazen dur ihtarlarına uymayanlara denk geldiğini belirten Trafik Emniyet Müdürü, birbirleri arasında haberleşerek denetimlerden kaçıldığını belirtti.

Araçlarında düz park edememe sorununu belirten Trafik Emniyet Müdürü, iki dakikalık işleri için düzgün park etmediklerini bu tür olaylarında trafiğin, etkilediğini belirtti. Bu tür olayların önüne geçmek için vatandaşların bilinçlenmesini gerektiğini bir kazayı nasıl önleriz, hayatın kıymetli olduğunu anlatan etkinliklerin yapılmasını ve cezalarında caydırıcı olmasını dile getirdi.

Yurtdışındaki trafik kuralları ve cezaları hakkında örnekler verilirken ülkemizde de bu tür caydırıcı cezaların uygulanması gerektiğini belirtti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER