Nazilli Ayna Gazetesi

NAZİLLİ TİCARET ODASININ GİRİŞİMLERİ MEYVESİNİ VERİYOR

NAZİLLİ TİCARET ODASININ GİRİŞİMLERİ MEYVESİNİ VERİYOR
301
19 Nisan 2023 - 9:30

Nazilli Ticaret Odası tarafından 2018 yılından beri yürütülen yoğun çalışmalar neticesinde ; Nazilli sanayi ve ticaret faaliyetinin en yoğun olduğu yeni sanayi bölgesinde 5. Noter hizmet vermeye başladı.

HİZMETE AÇILAN NOTER, TİCARET ODASI ÜYELERİYLE BÖLGEDEKİ TÜM SANAYİ ESNAFI İÇİN KOLAYLIK SAĞLAYACAK

Ticaret Odası tarafından bölgenin sorunlarıyla ilgili olarak hazırlanan sorunlar dosyası, Aydın Milletvekilleri Bekir Kuvvet ERİM ile Mustafa SAVAŞ’ın bilgisine düzenli olarak sunuldu. Dosya içinde bulunan önemli konulardan birisi de; Nazilli yeni sanayi bölgesinin ihtiyacı olan Noter hizmetiydi.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Yönetim Kurulu Başkanı Nuri ARSLAN, “Mevcut noterlerin şehir merkezinde ve birbirlerine yürüme mesafesinde bulunması, merkezde yoğun bir trafik ve park sorunu olması noter hizmetlerine erişimi güçleştiriyordu. Bu sebeple sanayi ve ticaret işyerlerinin yoğun olarak bulunduğu yeni sanayi bölgesinde noter ihtiyacı olduğunu her platformda dile getirdik. Üyelerimizin noterde yapılması gereken işlemlerini daha kolay ve kısa sürede halledebilmesi için yeni sanayi bölgesine bir noter açılması zorunluluğunu Aydın milletvekillerimiz Bekir Kuvvet Erim ile Mustafa Savaş’a ilettik. Sayın vekillerimizin yaptığı çalışmalar neticesinde; Ticaret Odası olarak 2018 yılından itibaren takibini yaptığımız önemli bir konu olumlu sonuçlandı ve Nazilli Ticaret Odası hizmet binasının karşısında bulunan Nazilli Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Sosyal Tesislerinde 5. Noter hizmet vermeye başladı. Bu noter hem üyelerimizin hem sanayideki esnafımızın iş hızını artıracak, zamandan tasarruf etmelerini sağlayacaktır. 5. Noterin üyelerimize ve tüm bölge esnafına hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

POPÜLER FOTO GALERİLER