Nazilli Ayna Gazetesi

Nazilli Tarım Fuarı Açıldı

Nazilli Tarım Fuarı Açıldı
340
17 Aralık 2022 - 21:36

17-20 Aralık tarihleri arasında Nazilli Sümer Vakfı yararına gerçekleştirilen olan Nazilli Tarım Hayvancılık ve Gıda Fuarı başladı.

Ak Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim, Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk, Bozdoğan Belediye Başkanı Ufuk Altıntaş, Karacasu Belediye Başkanı Mehmet Erikmen, MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, KOSGEB Aydın İl Müdürü Sadullah Dülger, Nazilli Ticaret Odası Başkanı Nuri Arslan, Nazilli Ticaret Borsası Başkanı Nurettin Kırlıoğlu, oda başkanları ve STK temsilcileri açılışa katıldı. 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından mehter takımı ve zeybek gösterileri yapıldı. 320 markanın bulunduğu fuarda tarım aletleri, tarım araçları, teknolojik ürünler görücüye çıktı. 65 stantta 170 firmanın bulunduğu Tarım Fuarı’nda doluluk sebebiyle alan dışına çıktı.

Nazilli Belediye Başkanı Özcan konuşmasında bölgenin en büyük fuar olduğunu dile getirirken, “Nazilli il olmak için bütün çabaları gösterecektir. Birlikte olduğu sürece neler yapabildiğini gösterecektir. Nazilli’de serbest ticari bölgenin yapılması için çalışıyoruz. Kimsenin endişesi olmasın. 20 yıl önce ne söylüyorsak 20 yıl sonra da aynısını söyleyeceğiz. Üreticimizin emeğini kıymetli bir şekilde satalım.” açıklamasında bulundu.

Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, 52 gün gibi kısa bir sürede normalde bu tür fuarlarda bir yıllık bir süre biçiliyor. 52 günde böyle bir güzel organizasyonu gerçekleştirme başarısını elde etti. Ve bu organizasyonu sadece bir tarım fuarı değil bu organizasyon, Nazilli’nin ve bölgenin için ne anlama geldiğini hepimiz görüyoruz.

ÖĞRENCİLERE BURS VERİLECEK

Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, “Fuarın gelirlerini gelirleri ile Nazilli gençlerinin üniversite hayatın devam etmesi konusunda burs çalışması yapacak, burs verecektir. Ben böyle bir fuarın gerçekleşmesi konusunda gece gündüz çalışan değerli mesai arkadaşlarım var. Oda başkanlarıma, belediye başkanıma, demir geçen bütün en tepeden en alttaki arkadaşıma kadar öncelikle saygı ve hürmetlerimi sunmak istiyorum. Biraz önce başkanın ifade ettiği gibi ben de müsaadenizle hepinizi ayakta alkışa devam ediyorum.” Dedi.

Tarım Fuarına İlgi Çok Büyüktü

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER