Nazilli Ayna Gazetesi

NAZİLLİ SINAV KOLEJİNDEN TÜRKİYE 2.LİĞİ

NAZİLLİ SINAV KOLEJİNDEN TÜRKİYE 2.LİĞİ
1.160
23 Haziran 2022 - 15:51

Nazilli Sınav Koleji başarılarını bir yenisini ekledi. Öğrencilerin akademik başarılarının yanında sosyal, kültürel, sanatsal, spor gibi alanlarda da başarılı bireyler yetişmesini önemseyen Nazilli Sınav Koleji
Tazof (Tüm Akıl ve Zeka Oyunları Federasyonu) ve Milli Eğitim Bakanlığının karşılıklı imzaladıkları protokol kapsamında bu yıl 4.sü düzenlenen Akıl Oyunları Türkiye Finalinde Nazilli Sınav Koleji öğrencileri turnuvaya damgasını vurdu. Türkiye genelinden 76 il ve 760 öğrencinin katılımı ile gerçekleşen turnuva 12-13 Haziran tarihlerinde Diyarbakır’da düzenlendi. Daha önce sırasıyla önce Nazilli’de 1. Sonrasında Aydın’da 1. Olarak ilimizi temsil etme hakkı kazanan öğrenciler turnuvada çok güzel maçlar çıkararak kupayı ilimize getirmenin gururunu yaşadılar. Aydın’ı 3 öğrencisi ile temsil eden Nazilli Sınav Koleji bu alandaki en iyi okul olarak yine farkını gösterdi. Mangala oyununda Mustafa Tuğrul AYTEKİN, Pentago oyununda Kudret Kaan ÇALIK ve Kulami oyununda Egemen BAYSAK finallerde Aydın için ter döktüler. Mangala oyununda Mustafa Tuğrul AYTEKİN Türkiye 2. Oldu ve kupayı kazandı. Yine Kudret Kaan ÇALIK Türkiye 17.si ve Egemen BAYSAK Türkiye 18.si olarak güzel sonuçlar elde ettiler.

HEDEFİMİZ TÜRKİYE FİNALİYDİ
Sinav koleji kurucusu Şükrü Yıldırım ise; 2021-2022 eğitim öğretim yılı bizim için çok güzel bir yıl oldu. sene içerisinde çok güzel başarılara imza attık. Satranç ta okul takımımız ile Aydın 3.sü olduk. Akıl oyunlarında gerek ilçede gerek ilde dereceler elde ettik. Son olarak da Türkiye finalinde derece ile dönmek çok güzel oldu. Zaten Öğrencilerimizle birlikte hedefimizi en başında Türkiye Finali olarak belirlemiştik. Okulumuzda her ay turnuvalar düzenledik. Çalışmalarımızı ve eksikliklerimizi giderdik. Nazilli ilçe turnuvasında 6 birincilik elde ederek Aydın il finaline gitme başarısı gösterdik. Aydın’da da 3 il birincisi çıkararak Türkiye Finallerini adımızı yazdırdık. Sonuçta Türkiye Finalinden de derece ile döndük. Tüm öğrencilerimi ve ögretmenimizi tebrik ediyorum,. Yeni eğitim öğretim yılında çalışmalarımızı üzerine koyarak devam etmek istiyoruz.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER