Nazilli Ayna Gazetesi

Nazilli Polisi Denetimleri Arttırdı

Nazilli Polisi Denetimleri Arttırdı
660
21 Mayıs 2020 - 18:40
Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, koronavirüs tedbirleri kapsamında Perşembe Pazarı’nın yanı sıra berber, kuaför ve güzellik salonları ile taksi ve toplu ulaşım araçlarını kontrol etti.

Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, koronavirüs tedbirlerine yönelik çalışmalarına devam ediyor. Ekipler bu kapsamda ilk olarak 50 gün sonra yeniden hizmet vermeye başlayan berber, kuaför ve güzellik salonlarını denetledi. İçişleri Bakanlığı’nın ilgili genelgesindeki hususlara riayet edilip edilmediğini incelenirken alınması gereken tedbirler konusunda uyarılarda bulunuldu. Ekiplerin bir diğer denetimi taksi ve toplu ulaşım araçlarına yönelik oldu. Gün boyu görev alan ekipler özellikle minibüs şoförlerini araç kapasitelerinin yüzde 50’sinden fazla yolcu almamaları noktasında uyarıldı.

Ramazan Bayramı öncesi yaşanan yoğunluk nedeniyle semt pazarlarını da denetleyen polis ekipleri, alınması gereken tedbirlerin kontrolünü gerçekleştirdi. Denetimlerin rutin bir şekilde devam edeceği öğrenildi.

(Haber Merkezi)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER