Nazilli Ayna Gazetesi

NAZİLLİ “KÜRŞAT ENGİN ÖZCAN” DEDİ

NAZİLLİ “KÜRŞAT ENGİN ÖZCAN” DEDİ
1.320
01 Nisan 2019 - 12:35

Sandık sonuçlarına göre Nazilli’nin yeni belediye başkanı İYİ Parti’li Kürşat Engin Özcan oldu. İstasyon Meydanı’nda yapılan kutlamalara, yeniden Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Özlem Çerçioğlu da katıldı.

Geçici sonuçlara göre yüzde 48.26 oyla Nazilli Belediye Başkanı İYİ Parti’li Kürşat Engin Özcan oldu. İstasyon Meydanı’nda yapılan kutlamalara binlerce vatandaş katıldı. Meşaleler ve sloganlarla karşılanan Özcan, “Martın sonu bahar demiştik. İşte bahar geldi. Uzun zamandır beklediğimiz tüm hizmetlere sonunda kavuşacağız. Birlikte çalıştık, birlikte kazandık. Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu ile birlikte Nazilli’ye hizmet ederek, bütün sorunları bitireceğiz.” dedi.

“NAZİLLİ’DE YENİ BİR DÖNEM BAŞLIYOR”

Özcan, “Nazilli’de yeni bir dönem başlıyor. Artık halkın yanında olan şeffaf bir belediyecilik anlayışıyla Nazilli yönetilecek. Dün birlikteydik, bugün birlikteyiz, yarın da birlikte olacağız. Bizimle birlikte yürümek isteyen herkese yanımızda yer var. Omuz omuza kol kola mutlu yarınlara.” diye konuştu.

“SİZİNLE GURUR DUYUYORUM”

Kutlamalara katılan CHP’li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Kürşat Başkanımla birlikte el ele omuz omuza Nazilli’ye hizmet etmekten onur ve gurur duyacağız. Verdiğiniz destekten dolayı herkese çok teşekkür ederim. 17 ilçe başkanımızla birlikte bundan sonra Aydın’a Nazilli’ye Buharkent’ten Didim’e kadar hizmet vereceğiz. Tüm Aydın’ı kucaklıyoruz. Biz Nazilli’li olarak sizinle gurur duyuyorum. Cumhuriyetimizin 100. yıldönümünde Nazilli’ye iyi bir arkadaş, büyükşehirde de ben hizmet vereceğim.” dedi.

Konuşmaların ardından CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, İYİ Parti Aydın Milletvekili Aydın Adnan Sezgin, CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, İYİ Parti Aydın İl Başkanı Cemal Sarı, CHP Nazilli İlçe Başkanı Serkan Sevim ve İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Durmuş Kural kalabalığı selamladı.

GEÇİCİ SONUÇLARA GÖRE OY DAĞILIMLARI

31 Mart Yerel Seçimleri’nde Nazilli’de oy sayma işlemi tamamlandı. İlçe Seçim Kurulu’ndaki oy pusulaları parti temsilcilerinin gözlemi altında depolara kaldırılmaya başlandı. Geçici sonuçlara göre Belediye Başkanlığı seçiminde 114 bin 966 seçmenden 99 bin 11’i sandığa gitti. 93 bin 353 oy geçerli sayılırken 5 bin 658’i geçersiz sayıldı. İlçe Seçim Kurulu’ndan yapılan açıklamada partilerin itiraz sürelerinin Salı günü saat 15:00’a kadar devam edeceği bildirildi.

Son sonuçlar şu şekilde yansıdı;

İYİ Partili Kürşat Engin Özcan 45 bin 50

MHP’li Haluk Alıcık 41 bin 979

HDP’li Eşref Tunç 3 bin 187

Saadet Partili Vahap Kırca 1.424

Vatan Partili Afet Heuschele 615

DSP’li Osman Çağlayan 520

TKP’li Hasan Polat 345

BTP’li Aydın Akcan 233

Belediye meclis üyeliği seçimlerinde ise 99 bin 10 kişi oy kullandı. Bu oyların 92 bin 662’si geçerli 6 bin 348’i ise geçersiz sayıldı.

Son sonuçlar şu şekilde yansıdı;

İYİ PARTİ 43 bin 675

MHP 40 bin 858

HDP 3 bin 827

SAADET PARTİSİ 1.823

BBP 842

DSP 675

VATAN PARTİSİ 498

TKP 386

ŞÜKRÜ YILDIM 78

(Abdülkadir GÖKÇE)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER