Nazilli Ayna Gazetesi

Nazilli Güne Kazayla Başladı

Nazilli Güne Kazayla Başladı
2.127
07 Temmuz 2021 - 9:34
Nazilli’de Atatürk Bulvarı ile 129/1 sokak kesişiminde otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada motosiklet sürücüsü yaralandı.

Kaza, Nazilli’de Kurtuluş mahallesinde Atatürk Bulvarı ile 129/1 sokağın kesişiminde 08.45 sularında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Hastane istikametinden gelip 129/1 sokağa dönmek isteyen İlkay E. idaresindeki 09 HJ 086 plakalı otomobil ile 129/1 sokaktan Atatürk Bulvarına çıkmak isteyen 09 RT 748 plakalı motosiklet çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle yola savrulan motosiklet sürücüsü yaralandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ambulansla Nazilli Devlet Hastanesine kaldırılan yaralının hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

(Abdülkadir Gökçe)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER