Nazilli Ayna Gazetesi

NAZİLLİ ESNAFLARINDAN ÖRNEK DAVRANIŞ

NAZİLLİ ESNAFLARINDAN ÖRNEK DAVRANIŞ
950
14 Nisan 2021 - 14:18
Nazilli Esnafları Güç Birliği Derneği (NEGBİRDER) geçtiğimiz sene Ramazan Ayında uyguladığı Bereket Askısı uygulamasını İhtiyaç Askısı adıyla daha kapsamlı olarak yeniden başlattı.

Nazilli’de esnaflar arası dayanışmayı amaçlayarak kurulan NEGBİRDER geçtiğimiz Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine ulaşabilmek adına Nazillili esnaflarla birlikte Bereket Askısı adlı uygulamayı hayata geçirmişti. Bu yıl da İhtiyaç Askısı adıyla daha kapsamlı bir şekilde yeniden başlattı.

Ramazan Ayının başlamasıyla uygulamaya katılacak olan esnafları gezen Dernek Başkanı Meltem Tuğral, “Geçen sene olduğu gibi bu sene de esnaflarımızın katılımı ile yardımlaşma ve dayanışmanın en yoğun olduğu bu günlerde ihtiyaç sahiplerine yönelik yardım kampanyası düzenledik. Bu sene geçen seneden farklı olarak ekmek, süt, makarna, pirinç ve temel gıda maddeleri yanında, bebek kıyafeti ve ihtiyaçları ile en azından imkanı olmayan vatandaşlarımız için de pide, döner gibi yiyecekleri de askıya koymaya karar verdik. Amacımız veren elin alan eli görmediği, yapılan destekler ile hem ihtiyaç sahiplerine ulaşmak hem de işlerin daha durgun olduğu bu günlerde esnafımızın yanında olmak. Tüm vatandaşlarımızın, derneğimiz afişi asılı olan esnaf arkadaşlarımızdan alış verişini yapmalarını, az çok demeden askıya bir yumurta, bir süt bırakmalarını, bir döner, bir pide ile imkanı olmayanları sevindirmelerini bekliyoruz. Ayrıca bu uygulamamıza katılan Özkan Market Bahri Özkan (Yeşil Mahalle), Marketim Market Özgür Çakmakçı (Zafer Mahallesi), Seç Market Zafer Şubesi Okan Uluışık (Zafer Mahallesi), Yıldırım Market Rıdvan Yıldırım (Pınarbaşı Mahallesi), Büşra Bebe Halide Çağlayan Sağlam (Altıntaş Mahallesi Uzun Çarşı), Gıt Gıt HoRon Köfte Hüseyin Kolay (Altıntaş Mahallesi Uzun Çarşı), Çınar Pide Mustafa Özdemir (Yeni Mahalle Kafeler Sokağı), Bayramoğlu Pide  Süleyman Şengül (Turan Mahallesi Aydem Arka Sokağı), Ekrem Coşkun Döner Leyla Yılmaz (Altıntaş Mahallesi Kıbrıs Caddesi), Yunus Emre Market Fırat Fidancan (Zafer Mahallesi), Geçerler Börek Nurettin Geçer (Altıntaş Mahallesi Uzun Çarşı) esnaflarımıza ve destek verecek vatandaşlarımıza şimdiden teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

(Abdülkadir GÖKÇE)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER