Nazilli Ayna Gazetesi

NAZİLLİ ESNAFLARI GÜÇBİRLİĞİ DERNEĞİNDEN ÖZCAN’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

NAZİLLİ ESNAFLARI GÜÇBİRLİĞİ DERNEĞİNDEN ÖZCAN’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
924
25 Nisan 2019 - 20:12

Henüz kurulma aşamasında olan Nazilli Esnafları Güçbirliği Derneği Yeni Yönetim Kurulu üyeleri Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Başkan Özcan Nazilli esnaflarına değer verdiklerini, belediyenin alım işlerinde Nazilli esnaflarından yaparak Nazilli esnafına katkı olmaya çalıştıklarını belirtti. Özcan “Biz Nazilli esnafımıza çok değer veriyoruz. Mümkün olduğunca belediyemizin de ekonomisini düşünerek Nazilli esnaflarından alışveriş yapıyoruz. Onlar bizim için çok değerli. Esnafımızın durumunu iyi biliyoruz. Bizim esnaf arkadaşlardan tek ricamız yolları, kaldırımları işgal etmesinler. Halkımız sokaklarda yürüyemez hale geliyor. İşyerlerinin önünü sergi alanına çeviriyorlar. İnsanlar bu konulardan bize hep şikayete geliyorlar. Bu konuda esnafımızdan daha dikkatli ve anlayışlı olmasını rica ediyorum. Buranın halkını alışveriş adına burada tutalım, dışarıya gitmesinler. Esnafımızın da durumunu çok iyi bildiğim için şu zor günlerde gerek halkımızın esnafımıza, gerekse esnafımızın halkımıza karşılıklı anlayışla destek olmasını önemle rica ediyorum” dedi.

Nazilli Esnafları Güçbirliği Derneği yönetim kurulu adına söz alan Meltem Tuğral da başkana yeni görevinde başarılar diledi.

Meltem Tuğral “Kurulum aşamasında olan Nazilli Esnafları Güçbirliği Derneği olarak yeni görevinizde başarılar dileriz. Siz Nazilli’nin sorunları ile, bizler ise Nazilli’deki esnafımızın sorunları ile ilgilenmek için bu yola çıktık. Gerek güzel sosyal sorumluluk projelerimiz, gerekse esnafımıza yönelik değişik uygulamalarımız ile Nazilli esnafımızı canlandırmak adına bizler çalışacağız. Malum esnafımızın şuanki durumu pek iyi değil. Hep beraber elbirliği ile halkımızın alışveriş ihtiyaçlarını Nazilli’deki esnafımızdan görmesini istiyor, bu konu ile yapılacak çalışmalarda derneğimizin tam destek vereceğini bilmenizi istiyoruz.”dedi.

(Abdülkadir GÖKÇE)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER