Nazilli Ayna Gazetesi

Nazilli Belediyespor Son Dakikada Yıkıldı

Nazilli Belediyespor Son Dakikada Yıkıldı
355
09 Kasım 2022 - 10:00

Nazilli Belediyespor Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçında Süper Ligin güçlü ekiplerinden Adana Demirspor’a konuk oldu.

Nazilli Belediyespor, Canberk Aydemir, Furkan Apaydın, Emre Toptan, Bilal Ceylan, Doğukan Nelik, Çağrı Bülbül, Mert Özyıldırım, Nurettin Çağlar, Alim Harlak, Berkay Aydoğmuş, Hüseyin Çolak ilk 11 ile sahaya çıktı.

Oynadığı futbolla herkesi kendine hayran bırakan Nazilli Belediyespor ilk golü Berkay Aydoğmuş’un ayağından buldu. Adana Demirspor ise Assombalonga’nın attığı iki golle 2-1 öne geçse de Nazilli Belediyespor’dan Kaan Kılıçaslan’ın golüyle soyunda odasına 2-2 eşitlikle girildi.

İkinci yarıda etkili olan Adana Demirspor skoru 3-2’e getirdi. Nazilli Belediyespor ise Furkan Apaydın ile durumu 3-3’e getirdi. Adana Demirspor son dakikada bulduğu penaltıyı gole çevirerek 4-3 maçı kazandı. Bu sonuçla Nazilli Belediyespor Ziraat Türkiye Kupasına 4. Turda veda etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER