Nazilli Ayna Gazetesi

NAZİLLİ BELEDİYESPOR GENÇ YETENEKLERİ BEKLİYOR

NAZİLLİ BELEDİYESPOR GENÇ YETENEKLERİ BEKLİYOR
3.077
08 Haziran 2021 - 19:07
Nazilli Belediyespor Futbol Okulu kayıtları başladı. Belediye meydanına kurulan stand da görev alan alt yapı ekibi, geleceğin sporcularını futbol okuluna kayıt olmaya davet etti.

Geleceğin futbolcularını yetiştirmek için çalışmaları hızlandıran Nazilli Belediyespor Futbol Okulu kayıtlarını başlattı. Belediye Meydanına kurulan standla birlikte yeni kayıtların kabul edileceği bildirildi. Standın her gün saat 10. 00 ile 16.00 arasında aktif olacağı ve şampiyonluk tişörtünün satışının yapılacağı açıklandı

Doğal çim sahalarda, profesyonel gelişim hocaları ile çalışma fırsatı bulacak genç futbolcu adayları için Nazilli Belediyespor A Takımı ve Milli Takım seçmelerinin önü açılacak. Kayıt için Belediye Meydanı standı ve Esat Ergüler Tesislerinin yanı sıra 0551 110 84 21 ve 0554 405 06 01 numaralarından müracaat kabul edilecek.

“Hevesli ve yetenekli gençlerimizi bekliyoruz.”

Geleceğin futbolcularını yetiştirmek için alt yapının çok önemli olduğunu vurgulayan Nazilli Belediyespor Altyapı Koordinatörü Cumhur Sezer, “Nazilli halkına daha yakın olmak için standımızı buraya kurduk. Önceliğimiz alt yapıya ve spor okullarımıza genç kardeşlerimizi kaydetmek ve tanıtımımızı yapmak. Spor okulumuz 7-14 yaş arası gruplarıyla Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri olmak üzere haftanın 3 günü aktif olacak. Kış döneminde ise hafta sonu olacak şekilde programımıza devam edeceğiz. 19 Haziran Salı günü 2003-2007 doğumlu kardeşlerimizle Esat Ergüler Tesislerinde seçme yapmayı düşünüyoruz. Amacımız Nazilli’mize geleceğin sporcularını kazandırmak, hevesli ve yetenekli tüm sporcularımızı bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

(Abdülkadir GÖKÇE)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER